FERRERO ΠΑΣΤΑ
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Σε αυτό το μάθημα με την βοήθεια του Pastry Chef, δημιουργούμε μαζί μια ιδιαίτερα αγαπημένη πάστα σοκολάτας: την πάστα Ferrero! Δημιουργούμε μαζί αφράτο μπισκουί σοκολάτας με φουντούκι, σιρόπι για το μπισκουί, ανάλαφρη κρέμα νουτέλα την οποία συνδυάζουμε αρμονικά με ψιλοκομμένα φουντούκια και γλασάζ για την επικάλυψη. Διδασκόμαστε τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να επικαλύψουμε περίτεχνα τα γλυκά μας με σοκολάτα γάλακτος και καραμελώμενους ξηρούς καρπούς.
Εκπαιδευτής Chef: Ζωγράφος Γιάννης Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.