16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

BOEUF BOURGUIGNON

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
27/11/2017 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 26,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Εθνική Κουζίνα
  • Επίπεδο Basics
  • new
BOEUF BOURGUIGNON

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα πιάτο με ονομασία προέλευσης από την Γαλλική Βουργουνδία. Το μοσχαράκι Μπουργκινιόν είναι ένα φαγητό κατσαρόλας, όπου το μοσχαράκι με την μέθοδο μπραιζέ μαγειρεύται σε κόκκινο κρασί (παραδοσιακά επίσης από την Βουργουνδία) και αρωματίζεται με σκόρδο, κρεμμύδια, μπουκέ γαρνί και μανιτάρια. Ένα από τα πολλά μυστικά του πιάτου είναι το λαρντόν, το οποίο χρησιμοποιείται για να δώσει γευστικό πλούτο και λίπος στην συνταγή. Το πιάτο αυτό ήταν ανέκαθεν προϊόν των περιοχών εκτός των πόλεων, σε κατώτερες κοινωνικές τάξεις και αγροτικές περιοχές. Ωστόσο, η υψηλή Γαλλική Γαστρονομία δανείστηκε και ραφίναρε την συνταγή όπως αρχικά περιγράφηκε από τον Αύγουστο Εσκοφιέ. 

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος       Πόντοι ΜΜ:35

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «BOEUF BOURGUIGNON»!