ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Επίπεδο Basics
- Παραδοσιακές Συνταγές
- Σε Επανάληψη
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα στο απόγειο των γεύσεων της. Ένα μενού που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο σεφ, συνδυάζοντας στοιχεία της παράδοσης, αλλά και των σύγχρονων γαλλικών τεχνικών. Στην κουζίνα μας μελιτζάνες παπουτσάκι με ουρά μόσχου, μαρμελάδα τοματίνι και μπεσαμέλ γιαούρτι, για κυρίως αρνάκι μπούτι ψητό σε πεκορίνο Αμφιλοχίας με πουρέ και τσιπς σελινόριζας σε σάλτσα μαύρης μπύρας αρωματισμένη με κερδοκούκουτσο και μήλα ψητά με κανέλα και παγωτό!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.