CARAMEL PEAR CREAM CHEESECAKE
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- coming soon
- Καραμέλα
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το 1872, ένας γαλακτοπαραγωγός της Νέας Υόρκης, στην προσπάθειά του να αναπαράγει ένα γαλλικό τυρί, ανακάλυψε τυχαία τη διαδικασία που δημιουργεί την κρέμα τυριού. Έτσι οι ζαχαροπλάστες τη χρησιμοποίησαν για να γαρνίρουν το cake τους και στη συνέχεια πρόσθεταν από πάνω φρούτα, σοκολάτα ή καραμέλα. Από το 1900, οι Νεοϋορκέζοι ήταν ερωτευμένοι με αυτό το επιδόρπιο. Σχεδόν κάθε εστιατόριο είχε τη δική του εκδοχή του cheesecake. Εμείς σε αυτό το μάθημα μαθαίνουμε και δημιουργούμε pate a foncer, βελούδινη κρέμα τυριού, την οποία συνδυάζουμε περίτεχνα με καραμέλα και αχλάδια!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ:20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.