ΠΙΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Αρτοποιία
- Επίπεδο Basics
- new
- Πίτες
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Αρχές του 20ου αιώνα το σιτάρι ήταν σε έλλειψη αλλά το καλαμποκάλευρο άφθονο. Έτσι η Ελλάδα, η χώρα με τις περισσότερες καταγεγραμμένες πίτες γέννησε δύο από τις πιο νόστιμες παραδοσιακές μας νοστιμιές για να καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες τους. Ένας χυλός από καλαμποκάλευρο με λάδι και αυγά αν υπήρχαν, άγρια χόρτα και τυρί έσωσαν την «φτωχή» Ελλάδα. Ο πλαστός, η πίτα του Θεσσαλικού κάμπου και η μπομπότα είναι οι πιο γνωστές συνταγές. Σήμερα τις αγαπάμε για την νοστιμιά τους και την εντάσσουμε στο καθημερινό διατροφικό πρόγραμμα.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.