ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Επίπεδο Basics
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Πώς επιλέγουμε μαχαίρι? Ποιο είναι το σωστό μαχαίρι για κάθε εργασία στην κουζίνα? Τι κάνει τόσο σημαντική την κατάλληλη επιλογή μαχαιριού? Τι ρόλο παίζει η λαβή ενός μαχαιριού στην σωστή χρήση του? Κάθε μαχαίρι ταιριάζει σε διαφορετική ιδιοσυγκρασία και ανατομία χεριού? Πώς βοηθάει το κάθε μέγεθος μαχαιριού στις εργασίες της κουζίνας? Πώς ακονίζουμε και διατηρούμε τα μαχαίρια μας? Τα μαχαίρια επιδιορθώνονται? Τι είναι το τρόχισμα μαχαιριών σε κορδέλα και πώς μπορεί ένα παλιό μαχαίρι να γίνει σαν καινούριο χωρίς χαρακιές και γρέζια? Επιπλέον, γίνεται παρουσίαση χρήσης μικροεργαλείων. Τι κάνουμε με ένα zester ή ένα channel knife? Πώς χειριζόμαστε το julienne, το parissienne ή το spiral cutter? Αυτά και πολλά άλλα θα απαντηθούν σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό σεμινάριο το οποίο αφορά στην χρήση μαχαιριών.
Εκπαιδευτής Chef: Θάνος Ραφαηλίδης
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.