16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

MΑSTERING THE BRAISE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
29/09/2017 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 22,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 12,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Επίπεδο Basics
  • new
  • Τεχνικές
MΑSTERING THE BRAISE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Για τους επαγγελματίες, αλλά και αυτούς που απλά αγαπούν τη μαγειρική, η τεχνική braise είναι μια απαραίτητη γνώση- Αργό μαγείρεμα σε σκεπασμένο σκεύος με ζωμό και αρωματική γαρνιτούρα! Με την μέθοδο braise μπορούμε να μαλακώσουμε κρέατα, ιδιαίτερα εκείνα που είναι σκληρά και να προσδώσουμε νοστιμιά που δεν θα μπορούσαμε με άλλον τρόπο. Για αυτό το λόγο κι εμείς ετοιμάσαμε ένα μάθημα που θα μας κάνει να φτάσουμε την τεχνική μας στα ύψη. Μέσα από 2 συνταγές… κοτόπουλο braise με λαχανικά και χοιρινό braise με πουρέ λαχανικών, θα εξελίξουμε τις γνώσεις μας και θα γίνουμε masters!

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης         Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «MΑSTERING THE BRAISE»!