SALTIMBOCCA & PICCATA
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Εθνική Κουζίνα
- Επίπεδο Basics
- Σε Επανάληψη
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Γιατί οι Ιταλοί λατρεύουν τόσο την saltimbocca alla Romana και ποια η διαφορά της piccata με το κλασσικό Schnitzel? Μαγειρεύουμε 2 κλασσικές συνταγές και μαθαίνουμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε παραδοσιακές νοστιμιές της Ιταλίας που βασίζονται σε μαρινάρισμα νερού με φασκόμηλο. Ιδανικά κομμάτια κρέατος για saltimbocca η χρήση πουλερικών και για την piccata το μοσχάρι. Δύο τεχνικές που με διαφορετικούς τρόπους μπορούν να σας χαρίσουν από καθημερινά μαγειρέματα έως και επίσημα γεύματα.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ:20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.