16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
21/09/2017 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 24,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
  • Εθνική Κουζίνα
  • Επίπεδο Basics
  • Σε Επανάληψη
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Οι πρώτοι μάγειροι στην αρχαία Ελλάδα κάνουν την εμφάνισή τους περίπου τον 4ο αιώνα π.Χ., οι οποίοι συχνά περνούσαν έξω από τα πλούσια σπίτια, διαλαλώντας την τέχνη τους, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Χαρακτηριστικό της μαγειρικής τους αποτελεί η λιτότητα, όπου σταδιακά όμως εμπλουτίζεται. Μαγειρεύουμε πλακούντες-ένα είδος αρχαίας πίτας, ενώ για κυρίως παρασκευάζουμε ορτυκάκια με οξύμελι. Για επιδόρπιο ετοιμάζουμε ίρτιo, μια διασταύρωση παστελιού και μπάρας δημητριακών με μέλι, σιτάρι και ξηρούς καρπούς.

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης     Πόντοι ΜΜ :20 

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ»!