ΠΑΕΛΙΑ
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Αρώματα Ισπανίας και γευστικό ταξίδι ως την Βαλένθια! Το πιο αρωματικό πιάτο του καλοκαιριού σε μία συνταγή-τεχνική απόλυτα παραδοσιακή και αυθεντική. Η παέγια τυπικά είναι ένα οικογενειακό γεύμα το οποίο μαγειρεύεται σε paellero, ένα ειδικό τηγάνι δηλαδή, το οποίο στηρίζεται σε τρίποδο ειδικά για εξωτερικούς χώρους. Αν και τα υλικά της ποικίλουν ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους, ωστόσο μία παέγια μπορεί να είναι με κουνέλι και κοτόπουλο, χορτοφαγική, θαλασσινών ή ανάμεικτη. Εμείς μαθαίνουμε να παρασκευάζουμε παέγια Βαλενθιάνα ανάμεικτη με κρεατικά και θαλασσινά όπως αυτή διδάσκεται κλασσικά στην σχολή Escuela de Arroces y Paella Valenciana!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ:35 ή 20 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.