APRICOT & YOGURT TART
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Επίπεδο Basics
- Σε Επανάληψη
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Μία τάρτα εξαιρετικών τεχνικών και απόδοσης! Η εποχικότητα στα βερίκοκα ξεκινάει από τα μέσα Μαΐου μέχρι τέλος Αυγούστου. Αξιοποιούμε την νοστιμιά των φρούτων για να παρασκευάσουμε χειροποίητη κομπόστα βερίκοκου με biscuit αμυγδάλου, τραγανή κρούστα και mousse γιαουρτιού. Η τάρτα αυτή ξεφεύγει από τις κλασσικές παρασκευές, ακολουθώντας τα χνάρια μεγάλων ζαχαροπλαστών.
Εκπαιδευτής Chef: Μακρυμίχαλος Νίκος Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.