16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

SPRING ROLLS, GYOZA, WON TON

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24/05/2017 11:00   -   14:30
ΚΟΣΤΟΣ
29,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 19,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαΐου
  • Very Popular
  • Εθνική Κουζίνα
  • Επίπεδο Advanced
  • new
SPRING ROLLS, GYOZA, WON TON

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Σε αυτό το μάθημα λύνουμε την παρεξήγηση! Spring rolls, gyoza και won ton αναφέρονται στο ίδιο προϊόν. Και τα τρία είδη είναι dim sum (μικρές μπουκιές) στην κατηγορία των dumplings.  Αν και οι καταβολές τους είναι αρκετά παρόμοιες, ωστόσο δικαιωματικά κάθε είδος έχει αναπτυχθεί περισσότερο σε συγκεκριμένες χώρες με ειδικά φύλλα, γεμίσεις και τεχνικές και για διαφορετική κατανάλωση. αραδοσιακά σερβίρεται κατά το Κινέζικο νέο έτος και θεωρείται σύμβολο της άνοιξης. Το ρολό είναι γεμιστό με διάφορα λαχανικά και καμιά φορά και κρέας. Η ονομασία τους προέρχεται από την εποχή στην οποία συνηθίζονταν να καταναλώνονται. Παρασκευάζουμε spring rolls με λαχανικά και χειροποίητη γλυκόξινη σως. Ένα άλλο είδος dumpling είναι τα Γιαπωνέζικα gyoza σε σχήμα μισοφέγγαρου (ή στα κινεζικά jiaozi) που συνήθως σερβίρονται βραστά, τηγανιτά ή ψητά και έχουν γέμιση κιμά. Μοιάζουν αρκετά με τα Ρώσικα pelmeni. Τα won ton είναι ένα ακόμα είδος σε σχήμα πουγκιού που συνήθως σερβίρονται σε σούπα μαζί με noodles, αλλά και αυτά έχουν την δυνατότητα να μαγειρευτούν και με άλλες τεχνικές. 

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης     Πόντοι ΜΜ: 35 ή 20 με κάρτα ανεργίας

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «SPRING ROLLS, GYOZA, WON TON»!