CEVICHE KAI ΤΑΛΙΑΤΑ
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ψημένα ελάχιστα, με και χωρίς μέσο θερμοκρασία! 2 διαφορετικές τεχνικές για τα πιο φινετσάτα πιάτα που θα μπορούσατε να δημιουργήσετε. Το Ceviche, seviche ή cebiche είναι μία τεχνική που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στο Περού και στο Εκουαδόρ ως μέσο συντήρησης σε ψάρια. Η φινετσάτη όμως τεχνική του χάρισε στην παγκόσμια γαστρονομία ένα εξαιρετικό ορεκτικό. Χρησιμοποιούμε την σάρκα από θαλασσινά ψάρια για να «ψήσουμε» με τα οξέα φρούτων a la leche de tigre και αλκοολούχων ποτών. Από την άλλη πλευρά της υφηλίου, οι Ιταλοί διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για την εξαιρετική tagliatta! Ένα ορεκτικό πιάτο με μπριζόλα (sirloin steak) ψημένη saignant, σερβιρισμένη με ρόκα και παρμεζάνα. Συνοδεύουμε με πολέντα, ενώ διαφορετικά μπαχαρικά και αρτύματα θα δώσουν μία διαφορετική νότα στο πιάτο μας!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.