16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ MEDITERRANEE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
10/05/2017 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαΐου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Advanced
  • new
  • Παραδοσιακές Συνταγές
ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ MEDITERRANEE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ένα υλικό, Δύο τεχνικές … ανακαλύπτουμε το Χταπόδι σε μοναδικές συνταγές όπως μαγειρεύεται στις χώρες της Μεσογείου. Από Ελλάδα επιλέγουμε χταπόδι στιφάδο με ελιές, από Ιταλία Polpi in Umido με σάλτσα τομάτας και κρασιού και από Ισπανία Pulpo Callego με γλυκιά πάπρικα. Και αν θεωρούν τα μεγάλα ψάρια ως την καλύτερη γαστρονομική επένδυση, εδώ στην Ελλάδα θεωρούμε το χταπόδι τον βασιλιά των θαλασσινών για δύο λόγους. Πρώτον γιατί έχει την μικρότερη περιεκτικότητα σε χοληστέρολη και δεύτερον γιατί το συγκεκριμένο θαλασσινό ταιριάζει τόσο στα «αλώνια» όσο και στα «σαλόνια»! Δηλαδή μπορεί να χαρίσει τόσο πιάτα καθημερινά όσο και πιάτα που αρμόζουν στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης           Πόντοι ΜΜ: 35

Ελάχιστη Συμμετοχή 8 άτομα    

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ MEDITERRANEE»!