16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Bisque

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24/04/2017 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
26,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 16,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Advanced
  • new
  • Τεχνικές
Bisque

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Εξαιρετική τεχνική σύμφωνα με την οποία παίρνεις το μάξιμουμ της γεύσης από οστρακοειδή ή από τα κελύφη τους. Η ονομασία προέρχεται από την γαλλική περιοχή Bay of Biscay απ΄ όπου αλιεύονται τα περισσότερα θαλασσινά είδη.  Για την τεχνική πρέπει να δημιουργηθεί πρώτα ένα έντεχνο κουλί οστράκων, αρωματισμένο με μπαχαρικά και αρωματικά φυτά και δεμένο με άμυλο που θα του χαρίσει αυτή την υπέροχα βελούδινη γεύση του. Για το κουλί οστράκων υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές που μπορούμε να πάρουμε αυτή την ιδιαίτερα αγαπητή ορεκτική σούπα. Την γεύση όμως θα μας την χαρίσουν οι καραβίδες για την κλασσική bisque και οι γαρίδες για την bisqueabel. Στο μάθημα αυτό εξετάζουμε και τις βασικές σάλτσες θαλασσινών. 

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος     Πόντοι ΜΜ: 35 ή 20 με κάρτα ανεργίας

*Οι φωτογραφίες των μαθημάτων στο site είναι ενδεικτικές 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Bisque»!