French Bistrot
- Αφιέρωμα Απριλίου
- Very Popular
- Επίπεδο Advanced
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
To Παρίσι είναι γεμάτο με ιστορικά Bistrot, ζεστές γωνιές μικρών παραδοσιακών εστιατορίων που κρύβουν όλη τη μαγεία της Γαλλική Κουζίνας απλά και ταπεινά. Κάνουν την εμφάνιση τους περίπου το 1815 και είναι τόσο ατμοσφαιρικά, σαν να έχουν βγει από ταινία. Μεταφερόμαστε νοερά στη πόλη του Φωτός και ετοιμάζουμε 2 από τις πιο δημοφιλείς συνταγές των Bistrot. Τι τις κάνει δημοφιλείς? Η υπέροχη γεύση του μισοψημένου κρέατος γεμάτη από τους χυμούς του ψησίματος και η συνοδευτική του σάλτσα με το bavette de Boeuf σε σάλτσα αγριοκέρασου με τηγανιτές πατάτες. Κλείνουμε με τη γνωστή Γαλλική tarte tatin η οποία φέρει τα υπέροχα αρώματα της βουτυράτης ζύμης με τα ψημένα μήλα.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ: 35
-Με προπληρωμή και ελάχιστη συμμετοχή 6 άτομα -
*Στο συγκεκριμένο μάθημα δεν γίνεται εξαργύρωση πόντων
*Οι φωτογραφίες των μαθημάτων στο site είναι ενδεικτικές
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.