16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Fraisier

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
10/03/2017 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 22,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσάρας Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
  • new
Fraisier

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Από πολλούς η Γαλλία θα μπορούσε χαρακτηριστεί η Μέκκα της ζαχαροπλαστικής τέχνης. Εμείς σε αυτό το μάθημα με ανοιξιάτικο δημιουργούμε ένα πεντανόστιμο και δροσερό γλυκό! Αναφερόμαστε φυσικά στο ανοιξιάτικο γλυκό Frasier. Fraise στα γαλλικά είναι η φράουλα και το γλύκισμα του οφείλει το όνομα του καθώς είναι η αποθέωση της φράουλας.  Αρωματικό και σωστά ψημένο στον ιδανικό χρόνο παντεσπάνι και βελούδινη κρέμα mousselin που συντροφεύει άρτια το γλύκισμα μας είναι τα βασικά συστατικά που χρειάζονται για να δημιουργήσουμε μια λαχταριστή απόλαυση. Πως θα ταξιδέψουμε το γλυκό μας? Μα φυσικά με την πάστα αμυγδάλου που θα χρησιμοποιήσουμε ώστε να γαρνίρουμε την δημιουργία μας.

Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Κατσάρας        Πόντοι ΜΜ :20  

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Fraisier»!