16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Al Forno

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
15/03/2017 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
24,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 14,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Very Popular
  • Ιταλικό Φαγητό
  • Επίπεδο Basics
  • new
  • Τεχνικές
Al Forno

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Είμαστε μακαρονάδες πώς να το κάνουμε? Για αυτό το λόγο σε αυτό το μάθημα δημιουργούμε 2 γευστικές και λαχταριστές Ιταλικές συνταγές. Ξεκινάμε μαγειρεύοντας Macheroni, μια αγαπημένη συνταγή με μακαρόνια, κρέας, ρικότα και λαχανικά , ραφιναρισμένη στον φούρνο με σκοπό να αποδώσει στο μέγιστο την γεύση και το άρωμα της.  Ολοκληρώνουμε δημιουργώντας τα «παιχνιδιάρικα» Cosoncelli, δηλάδή μια παραλλαγή του γνωστού μας Raviolli,  που μέσα τους κρύβουν πανδαισία  λαχανικών, φρέσκα αρωματικά και ψιλοκομμένο κρέας. Φυσικά ολοκληρώνουμε τον φούρνο… Θα λέιψει κανείς από αυτό το μάθημα? Εμείς σίγουρα όχι..

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος          Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας

 

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Al Forno»!