Do it like Butcher
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Advanced
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Μετά τις γιορτές η όρεξη παραμένει ανοιχτή για κρέας και πόσο μάλλον όταν αυτό ετοιμαστεί περίτεχνα… Μαζί εκπαιδευόμαστε σε τεχνικές ψησίματος και κάνουμε την απαραίτητη προετοιμασία για chops & ribs, χοιρινό και μοσχάρι. Ετοιμάζουμε αρωματικές μαρινάδες, μαθαίνουμε τα μυστικά τους, και δίνουμε άψογη γεύση στα ψητά μας. Οι μυρωδιές και οι νόστιμες γεύσεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού για συνοδευτικό παρασκευάζουμε ιταλικό ψωμί foccacia. Άντε και καλή μας όρεξη!
Εκπαιδευτής Chef: Μακρυμίχαλος Νίκος Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.