Ιταλικό Πεϊνιρλί
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Αρτοποιία
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το μεγάλο μυστικό των Ιταλών είναι στη ζύμη, στην σάλτσα και στην γέμιση! Με την βοήθεια του Pastry Chef μας μαθαίνουμε την τεχνική για την σωστή ζύμη για τα αγαπημένα μας Peinirli, και δημιουργούμε 2 διαφορετικές εκδοχές. Ξεκινάμε με μια ιδανική εκδοχή για brunch με αυγό, cheddar και μπέικον και ολοκληρώνουμε με ένα αφράτο Peinirli με κλασσική γέμιση. Ένα μάθημα με πολλά τεχνικά μυστικά που θα σας μυήσουν στον κόσμο της αρτοποιίας..
Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Γαλής Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.