Λαχταριστά Γιουβαρλάκια
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- Παραδοσιακές Συνταγές
- Σε Επανάληψη
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ο Chef μας στην ερώτηση «τι θα μαγειρέψουμε σήμερα;» απαντάει κάτι γρήγορο και οικονομικό! Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο νόστιμα γιουβαρλάκια? Η απάντηση είναι στις τεχνικές. Από την τεχνική της ανάμειξης κιμά με ρύζι, στον κατάλληλο ζωμό και την τεχνική δεσίματος σάλτσας (liaison) έως την φάρσα. Υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή μας δημιουργούμε επίσης και μια γευστική παραλλαγή με γιουβαρλάκια ψαριού. Όσο καθημερινό κι αν φαίνεται κάθε πιάτο, τόσο επιτηδευμένο είναι! Γιατί ο χειμώνας έχει την δική του γεύση…
Εκπαιδευτής Chef: Μαδιανός Γιώργος Πόντοι ΜΜ :20
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.