I love Curry
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Βασικό μπαχαρικό της Ινδικής κουζίνας Η ιστορία θέλει την East India company να φέρνει αυτό το μοναδικό άρωμα στην Αγγλία και μετά σε όλο τον κόσμο. Πλέον το κάρυ έχει τους δικούς του φανατικούς λάτρεις. Ελάτε να μάθουμε πως θα συνδυάσουμε υλικά και γεύσεις με τον καλύτερο τρόπο στα πιάτα μας για να μας χαρίσουν έξτρα γεύση και χρώμα με κάρυ! Χρησιμοποιούμε πράσινο κάρυ σε πάστα και κόκκινο σε πούδρα για να νοστιμίσουμε κοτόπουλο και ψάρι. Συνδυάζουμε με άλλες γεύσεις, όπως γάλα καρύδας, τζίντζερ και τσίλι πιπεριάς για να προσδώσουμε εξωτικό χαρακτήρα, γαρνίρουμε με ρύζι μπασμάτι και απολαμβάνουμε δύο γευστικά πιάτα! Ένα μάθημα για τους λάτρεις του κάρυ που θα σας συνεπάρει πολύ με την πολυπλοκότητα των γεύσεων.
Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Μαδιανός Πόντοι ΜΜ: 20
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.