Alfajores Macarons
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Νέες γεύσεις που δεν δοκιμάσαμε, νέες απολαύσεις που δεν γευτήκαμε, νέες συγκινήσεις που δεν ζήσαμε… στο πιο ντελικάτο γαλλικό γλύκισμα με Περουβιανό αέρα όμως. Μαθαίνουμε να δημιουργούμε τις πιο νόστιμες και χειροποίητες συνταγές του Chef! Η δυσκολία του έγκειται στην επιτυχία της συνταγής να αποδώσει μία ομοιόμορφη, βελούδινη και τραγανή παράλληλα αίσθηση που αφήνει η ψημένη αμυγδαλόπαστα με την φινετσάτη ολόφρεσκη γέμιση! Τραγανή πάστα από πούδρα αμυγδάλου, προσεχτικό κόψιμο με κορνέ, ψήσιμο όσο πρέπει και φινετσάτη γέμιση με διαφορετικές και νέες γεύσεις για τους λάτρεις του πιο νόστιμου γλυκίσματος. Τι πιο νόστιμο και επιτηδευμένο από τα χειροποίητα γαλλικά macaron?
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ:20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.