Hachis Parmentier
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Γαλλικός αέρας σήμερα στο τραπέζι μας… Μαθαίνουμε να δημιουργούμε τον πιο πλούσιο και αρωματικό πουρέ φρέσκιας πατάτας, μαγειρεύουμε μοσχαρίσιο κιμά σε πλούσια και δεμένη σάλτσα. Το αποτέλεσμα? Μα φυσικά, μια μοναδική τεχνική γαρνιτούρα που θα αγαπήσετε, το Hachis Parmentier! Ένα λαχταριστό πιάτο του 18ου αιώνα που πήρε το όνομα του από τον Antoine-Augustin Parmentier, Γάλλο φαρμακοποιό και διαιτολόγο, που μέσα από την προσπάθεια του διέδωσε την διατροφική αξία της πατάτας ως βρώσιμη καλλιέργεια. Σερβίρουμε μαζί με σαλάτα Lyonnaise με vinegraite μουστάρδας Dijon και εσαλότ.
Εκπαιδευτής Chef: Μαδιανός Γιώργος Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.