Χοιρινό Βινταλού
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η Ινδική κουζίνα αντικατοπτρίζει τις πολλές διαφορετικές παραδόσεις αυτής της τεράστιας χώρας, που θα μπορούσε να είναι μία ήπειρος από μόνη της. Με καταγωγή από την Πορτογαλία το σημερινό πιάτο μαθαίνουμε την σωστή τεχνική για το χοιρινό μπραιζέ και πως μπορούμε να το συνδυάσουμε αρμονικά με μια πάστα μπαχαρικών. Συνεχίζουμε μαγειρεύοντας αρωματικό ρύζι basmati με αστεροειδή γλυκάνισο και κάρδαμο. Πως ολοκληρώνουμε το γαστρονομικό μας ταξίδι? Μα φυσικά με δροσερή ραϊτα, ένα ιδιαίτερο dip γιαουρτιού με αγγούρι και δυόσμο.
Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Μαδιανός Πόντοι ΜΜ: 20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.