Περσική Κουζίνα
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ανακαλύπτουμε το μαγευτικό Ιράν σε αυτή μας την γαστρονομική περιπέτεια. Απο την αρχαιότητα η περσική κουζίνα είχε καταφέρει να διεισδύσει στην ευρύτερη μαγειρική τέχνη της Μέσης Ανατολής, λόγω των μοναδικών γεύσεων και αρωμάτων που την διακατέχουν τα μπαχαρικά της. Εξάλλου η Περσία από τον Μεσαίωνα ήταν το επίκεντρο στο δρόμου του Μεταξιού και των Μπαχαρικών. Ξεκινάμε δημιουργώντας Nan-e-Lavash, το παραδοσιακό και αγαπημένο ψωμί των Ιρανών.Μαγειρεύουμε Jujeh Kebab, μαριναρισμένο τρυφερό κοτόπουλο κεμπάπ με σαφράν, λεμόνι και κρεμμύδι. Συνοδεύουμε με Baghalin Polo, ρύζι basmati με αποξηραμένα φρούτα, μυρωδικά και φάβα. Ίσως το πιο αρωματικά μαγευτικό μάθημα που έχετε παρακολουθήσει.
Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Μαδιανός Πόντοι ΜΜ: 20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.