Ινδικό Αρνάκι
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ταξιδεύουμε στο μακρινό και μαγευτικό Κασμίρ της Ινδίας με μια συνταγή που αρχικά προήλθε από την Περσία. Η κουζίνα της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως κουζίνα των «αισθήσεων και των αρωμάτων», καθώς βασικά της γνωρίσματα είναι τα ιδιαίτερα μυρωδικά της, τα φρέσκα αρωματικά και τα φρούτα που συναντάμε σε αυτήν. Σε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι θα μαγειρέψουμε ένα από τα πιο κλασσικά πιάτα: Ινδικό Αρνάκι με chutney από φρέσκο mango. Το νοστιμότερο αρνάκι που έχετε δοκιμάσει. Ο Chef θα μας μυήσει στην σωστή τεχνική για να φιλετάρουμε και να μαγειρέψουμε το διάσημο αρνάκι Korma, αλλά και όλα τα βήματα για να δημιουργήσουμε αυθεντική chutney από ώριμα mango.Σερβίρεται με ρύζι jasmine.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.