La Caraque
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Σε αυτό το μάθημα με την βοήθεια του Pastry Chef μας, δημιουργούμε μαζί ένα από τα πιο φημισμένα εδέσματα από το Bernachon Patisserie! Πρόκειται για ένα γλυκό μυστήριο, καθώς η ετυμολογία του ονόματος του δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ξεκινάμε δημιουργώντας ένα αρωματικό και αφράτο bisquit με αμύγδαλο και σοκολάτα, μια πλούσια ganache με σοκολάτα gianduja και μια κρέμα πραλίνας που θα σας ταξιδέψει. Το σίγουρο είναι πως η έμπνευση του μεγάλου Chef Bernachon αποτέλεσε μία γευστική πρωτοτυπία που αντιγράφηκε στα patisserie της Γαλλίας!
Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Γαλής Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.