Macaron Mediterranee
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- Macaron
- Σε Επανάληψη
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Νέες γεύσεις που δεν δοκιμάσαμε, νέες απολαύσεις που δεν γευτήκαμε, νέες συγκινήσεις που δεν ζήσαμε… στο πιο ντελικάτο γαλλικό γλύκισμα. Μαθαίνουμε να δημιουργούμε τις πιο νόστιμες και χειροποίητες συνταγές του Chef! Η δυσκολία του έγκειται στην επιτυχία της συνταγής να αποδώσει μία ομοιόμορφη, βελούδινη και τραγανή παράλληλα αίσθηση που αφήνει η ψημένη αμυγδαλόπαστα με την φινετσάτη ολόφρεσκη γέμιση! Τραγανή πάστα από πούδρα αμυγδάλου, προσεχτικό κόψιμο με κορνέ, ψήσιμο όσο πρέπει και φινετσάτη γέμιση με διαφορετικές και νέες γεύσεις όπως μαστίχα, πραλίνα, φιστίκι για τους λάτρεις του πιο νόστιμου γλυκίσματος. Τι πιο νόστιμο και επιτηδευμένο από τα χειροποίητα γαλλικά macaron?
Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Γαλής Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.