Σολωμός ή Σολομός
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- Σε Επανάληψη
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ένα υλικό- σολομός (το ψάρι, όχι ο Έλληνας ποιητής) - 2 απαιτητικές τεχνικές σε μοναδικές συνταγές! Ιδιαίτερα γνωστός για τις θρεπτικές ιδιότητες του, καθώς είναι πλούσιος σε Ω3 λιπαρά οξέα, αλλά και μοναδικό στην γεύση του. Τώρα που ξεκαθαρίσαμε τα περί ονόματος, εξασκούμαστε στο σωστό φιλετάρισμα και μαγειρεύουμε σωτέ και στην σχάρα για να δημιουργήσουμε 2 εξαιρετικά πιάτα. Ξεκινάμε με φιλέτα σολομού σωτέ γλασαρισμένα με βαλσάμικο και ολοκληρώνουμε με σολομό στην σχάρα στυλ Kyoto. Σερβίρουμε με δροσερά κηπευτικά εποχής. Ο σολομός στα καλύτερα του…
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ :30 ή 20 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.