Στην (αντί)Πάρο και στη Νάξο
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
- Παραδοσιακές Συνταγές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το σήμα κατατεθέν των νησιών είναι τα πιάτα με τα γεμιστά κρέατα. Σε αυτό το μάθημα βάζουμε στο μικροσκόπιο 2 νησιά και παίρνουμε λίγο από τη γεύση τους. Ταξιδεύουμε ως την Αντίπαρο και μαγειρεύουμε Πάτιδο, κόκορα γεμιστό με ψωμί, σταφίδες και κεφαλοτύρι. Βουτάμε στα γαλανά νερά και φθάνουμε στην Νάξο για να ετοιμάσουμε νοστιμότατο χοιρινό, το οποίο γεμίζουμε με γραβιέρα και ξηρούς καρπούς. Μπορεί λοιπόν το καλοκαίρι να τελείωσε όμως κρατάμε το άρωμα των νησιών ζωντανό στο πιάτο μας.
Εκπαιδευτής Chef: Μαδιανός Γιώργος Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.