Σνίτσελ
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Γνωρίζατε ότι Schnitzel σημαίνει πολύ λεπτή φέτα τρυφερού κρέατος? Σε ένα άκρως τεχνικό μάθημα αναπαράγουμε τις 3 πιο διάσημες συνταγές της γαστρονομίας, απαραίτητες γνώσεις για κάθε επαγγελματία και όχι μόνο. Ξεκινάμε το γαστρονομικό ταξίδι με το Viennese Schnitzel με κρέας μόσχου όπως ακριβώς φτιάχνεται στην Βιέννη. Ακολουθεί το πεντανόστιμο Schnitzel a la Holstein που δημιουργήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα προς τιμήν του Friedrich von Holstein, από τον οποίο πήρε και το όνομα του. Ολοκληρώνουμε με το German Schnitzel με χοιρινό κρέας. Δίνουμε έμφαση στο σωστό πανάρισμα και στην σωστή τεχνική τηγανίσματος. Σερβίρουμε τις δημιουργίες μας με σαλάτα από κηπευτικά εποχής και μιλάμε για τις τεχνικές διαφορές.
Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Μαδιανός Πόντοι ΜΜ: 20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.