Chocolate Croquettes
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ανακαλύπτουμε μια από τις πιο διάσημες συνταγές του Γάλλου ζαχαροπλάστη Philippe Conticini για Chocolate Croquettes. O Chef επιμένει να δίνει σημασία στις τεχνικές και στα tips που θα δώσουν μια άλλη διάσταση όxι μόνο σε αυτό το μάθημα αλλά και στη ζαχαροπλαστική γενικά. Εκπαιδευόμαστε στην τεχνική που αφορά την τέλεια κρούστα για να επιτύχουμε το απόλυτο χρυσαφί χρώμα που επιθυμούμε αλλά και να λιώσει η σοκολάτα στην σωστή θερμοκρασία.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.