Ceviche
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ψημένo ελάχιστα, με και χωρίς μέσο τη θερμοκρασία! Για το Ceviche χρησιμοποιούμε την σάρκα από θαλασσινά ψάρια και «ψήνουμε» με τα οξέα εσπεριδοειδών φρούτων ή χυμό από κρεμμύδι. Εξασκούμαστε στο φιλετάρισμα υπό την καθοδήγηση του Chef, μαθαίνοντας χαρακτηριστικά για το ψάρι με το οποίο δουλεύουμε. Συνοδεύουμε με λαχανικά ωμά ή μαριναρισμένα που θα δώσουν μία διαφορετική νότα στο πιάτο μας!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Mακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ :35
*Η φωτογραφία στο site είναι ενδεικτική και ενδεχομένως να διαφέρει από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.