Pierre Herme
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ταξιδεύουμε μέχρι το Παρίσι και ακολουθούμε τη συνταγή του πιο διάσημου Pastry Chef Pierre Herme για να φτιάξουμε το πιο λαχταριστό fondant au chocolat κάνοντας τις απαραίτητες γαρνιτούρες και πασπαλίσματα. Πολλοί τον αποκαλούν «Πικάσο της Ζαχαροπλαστικής», o Γάλλος Chef σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε στο Παρίσι ως μαθητευόμενος δίπλα στον Chef Gaston Lanotre o οποίος αποτέλεσε και την βασική επιρροή του. Ένα μάθημα γεμάτο τεχνικές που δεν πρέπει να χάσετε!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.