16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Rizzoni

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
27/06/2016 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
24,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 14,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
  • new
  • Special Edition
Rizzoni

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Τα πάντα για το ρύζι! Καθαρά τεχνικό μάθημα που θα σας τελειοποιήσει στην ιδανική παρασκευή ρυζιού.  Μαγειρεύουμε κλασσικές και δημιουργικές συνταγές με 3 ποικιλίες ρυζιού για να δούμε τις διαφορές τους. Δημιουργούμε ένα ιδανικά βρασμένο πιλάφι, ρύζι κρεόλ καθώς και ρύζι μακρύκκοκο. Μαθαίνουμε για το άμυλο και πώς αντιδράει στο νερό, για τις ποικιλίες που συναντάμε στο εμπόριο, αλλά και για τους διαφορετικούς τρόπους μαγειρικής ανάλογα το μέσο θερμοκρασία που χρησιμοποιούμε και την τεχνική που επιθυμούμε να ακολουθήσουμε.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος                   Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Rizzoni»!