Semolina
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Σε αυτό το μάθημα θα μεταφερθούμε στην Ιταλία. Κοινό χαρακτηριστικό το σιμιγδάλι, ένα ταπεινό και οικονομικό υλικό που μπορεί να δώσει τις πιο μεγαλοπρεπείς γαρνιτούρες! Δημιουργούμε το διάσημο ιταλικό πιάτο polenta, που μπορεί να θεωρείται το πιάτο των «φτωχών» στην Ιταλία, αλλά είναι απίστευτα πλούσιο σε γεύση. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας με τα Gnocchi Romaine, άλλο ένα μοναδικό και λατρεμένο πιάτο των Ιταλών. Σερβίρουμε με Σισιλιάνικη σάλτσα αντζούγιας καθώς και με σάλτσα ψητής τομάτας με φρέσκο βασιλικό.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ:20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.