Ζαχαροπλαστική - Ολοκληρωμένος Κύκλος
- Επίπεδο Mastering
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
ΟΛΗ Η ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΕ 12 ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Γίνετε Pastry Chef σε μόλις 12 μαθήματα!!!
Ο Ολοκληρωμένος κύκλος ζαχαροπλαστικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στο χώρο. Τα μαθήματα ζαχαροπλαστικής έχουν διάρκεια 3 ωρών και είναι hands on.
Στόχος μας να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία.
Εκπαίδευση: Θεωρητική + Πρακτική
Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίων: 18:00 – 21:00
Αριθμός Συμμετεχόντων: Μέχρι 8 άτομα
Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Γαλής
Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.
Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, σεμιναριακό υλικό, ποδιά μαγειρικής, υλικά εργασίας και γεύμα.
ΜΑΘΗΜΑ 1: Βασικές κρέμες
Κρέμα πατισερί (κρύα), κρέμα πατισερί (ζεστή με προσθήκη κιγιέ), κρέμα anglaise, κρέμα μπαβαρουάζ, κρέμα βουτύρου
ΜΑΘΗΜΑ 2: Βασικές ζύμες
Ζύμη για παντεσπάνι, παντεσπάνι σοκολάτας, μπισκουί βανίλιας, ζύμη κωκ-σαβουαγιάρ, ζύμη νουγκατίνα
ΜΑΘΗΜΑ 3: Ζύμες κρουασάν, μπριός, κέικ, τάρτας
ΜΑΘΗΜΑ 4: Ζύμη choux/eclair
ΜΑΘΗΜΑ 5: Cookies, Βουτήματα
ΜΑΘΗΜΑ 6: Macaron
ΜΑΘΗΜΑ 7: Mille Feuille
ΜΑΘΗΜΑ 8: Γεμίσεις Τούρτας
ΜΑΘΗΜΑ 9: Βασικές Τεχνικές Διακόσμησης Τούρτας
ΜΑΘΗΜΑ 10: Σιροπιαστά γλυκά
ΜΑΘΗΜΑ 11: Επεξεργασία σοκολάτας
ΜΑΘΗΜΑ 12: Γλυκά Σοκολάτας
+ δώρο (ενημέρωση για πιστοποίηση)
Δευτέρα | 18:00-21:00 | 07.03
Τετάρτη | 18:00-21:00 | 16.03
Δευτέρα - Τετάρτη 18:00-21:00 | 21.03, 23.03, 28.03, 30.03, 04.04, 06.04, 11.04, 13.04, 18.04, Τρίτη 24.05 14:30 -17:30
-Μόνο με προπληρωμή-
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.