Τρι - Τιπ και Picanha
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το πικάνια είναι μόδα και μας αρέσει πολύ! Πικάνια στη Βραζιλία ονομάζουν μια συγκεκριμένη «κοπή» του ζώου. Το μαγειρεύουμε εύκολα, γρήγορα και με πολλούς τρόπους. Το Τρι-Τιπ αποτελεί βασικό υλικό στο chilli con carne και είναι ιδιαίτερα αγαπητό κομμάτι κρέατος στην Αμερική. Προετοιμάζουμε δύο ιδιαίτερα κομμάτια κιλότο από βοδινό κρέας, δείχνουμε τεχνικές για το μαρινάρισμά τους αλλά και για το ψήσιμό τους στη σωστή θερμοκρασία. Συνοδεύουμε με χειροποίητες σάλτσες μουστάρδας, κέτσαπ και bbq. Ένα μάθημα όλο γεύση και τεχνικές
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ: 20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.