16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Τρι - Τιπ και Picanha

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
30/03/2017 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 24,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
  • new
  • Τεχνικές
Τρι - Τιπ και Picanha

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το πικάνια είναι μόδα και μας αρέσει πολύ! Πικάνια στη Βραζιλία ονομάζουν μια συγκεκριμένη «κοπή» του ζώου. Το μαγειρεύουμε εύκολα, γρήγορα και με πολλούς τρόπους. Το Τρι-Τιπ αποτελεί βασικό υλικό στο chilli con carne και είναι ιδιαίτερα αγαπητό κομμάτι κρέατος στην Αμερική. Προετοιμάζουμε δύο ιδιαίτερα κομμάτια κιλότο από βοδινό κρέας, δείχνουμε τεχνικές για το μαρινάρισμά τους αλλά και για το ψήσιμό τους στη σωστή θερμοκρασία. Συνοδεύουμε με χειροποίητες σάλτσες μουστάρδας, κέτσαπ και bbq. Ένα μάθημα όλο γεύση και τεχνικές

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος                Πόντοι ΜΜ: 20 

 

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Τρι - Τιπ και Picanha»!