16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΕΚΛΑΙΡ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
10/04/2018 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 26,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Special Edition
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΕΚΛΑΙΡ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Μέχρι το 1850 ονομάζονταν petite Duchesse, και εικάζεται ότι πρέπει να ήταν δημιουργία του διάσημου πατέρα της γαστρονομίας Antoine Careme. 
 
Στα χνάρια της γαλλικής τεχνικής ετοιμάζουμε τρία παριζιάνικα εκλαιρ που ξεχωρίζουν για τις ιδιαίτερα ανοιξιάτικες γεύσεις τους!Με την τεχνική σε ζύμη σου και την κλασσική crème legere, προσθέτουμε επιπλέον γεύση και άρωμα πριν γλασάρουμε και διακοσμήσουμε τα εκλαίρ μας.
 
Για τις ανάγκες του μαθήματος ανακαλύπτουμε τρία δημιουργικά εκλαίρ με κρέμα φιστίκι, κρέμα φραμπουάζ και κρέμα βανίλια-βιολέτα.  
 
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Ζωγράφος      Πόντοι ΜΜ: 35
 

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

 
 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΕΚΛΑΙΡ»!