ΚΟΠΕΣ
- Αφιέρωμα Απριλίου
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Όλες οι κοπές σε ένα μάθημα! Μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά το μαχαίρι του Chef, να στέκεστε ισορροπημένα σε έναν πάγκο εργασίας και κάνετε εξάσκηση πάνω σε λαχανικά.
Η μαγειρική ξεκινάει και τελειώνει από τις σωστές κοπές. Γιατί ομοιόμορφη κοπή οδηγεί σε ομοιόμορφο μαγείρεμα. Μαθαίνουμε βασικές κοπές όπως historier, canneler, σε ροδέλες, σε φιλέτα, ψιλοκόβοντας (hache), emince, δαχτυλίδια, a la paysanne, σε λοξές φέτες, κινέζικο, julienne, brunoise, concasser, chiffonade, escalope, παριζιέν.
Τόσες γνώσεις σε ένα μάθημα δεν θα ξαναβρείτε ποτέ…
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ :35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.