16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΕΛΛΗΝΙΚA ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
19/04/2018 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 24,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Χρυσικόπουλος Χρήστος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Παραδοσιακές Συνταγές
ΕΛΛΗΝΙΚA ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Τα Ελληνικά ορεκτικά αποτελούν μία μοναδική γαστρονομική κληρονομιά της χώρας μας ανεξάντλητη και απείρως δημιουργική.
Παρόλα αυτά στα μενού των εστιατορίων βλέπουμε την στείρα επανάληψη ανάμεσα σε κλασσικές επιλογές.
 
Στο μάθημα αυτό σπάμε τα κλισέ της αγοράς και μαγειρεύουμε 4 παρασκευές που ξεχειλίζουν νησιωτικά αρώματα και  μοναδικές γεύσεις. Όταν το αλμυρό συναντά το γλυκό δίνει υπέροχες γεύσεις στην γραβιέρα σαγανάκι με μέλι (Νάξος), ενώ ο συνδυασμός της μαστίχας με το ούζο στα κεφτεδάκια (Χίος) μετατρέπει έναν μεζέ στο απόλυτο ορεκτικό.
 
Στις αραβόφωνες χώρες θεωρούν το φαλάφελ παραδοσιακό, αλλά οι ρεβιθοκεφτέδες (Ίος) είναι αμιγώς ελληνικό ορεκτικό.
 
Εκπαιδευτής Chef: Χρήστος Χρυσικόπουλος Πόντοι ΜΜ: 20

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΕΛΛΗΝΙΚA ΟΡΕΚΤΙΚΑ»!