RACLETTE, FONDUE & TETE DE MOINE
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Τρεις gourmet και «πολύ ιδιαίτεροι» τρόποι για να απολαύσεις μοναδικά εδέσματα και συνταγές. Ιδανικές ιδέες για μικρές παρέες, σερβίρονται εντυπωσιακά και σου παίρνουν το μυαλό από τις γεύσεις που χαρίζουν.
Επιπλέον δεν απαιτεί χρόνο προετοιμασίας και μπορούν να συμμετέχουν όλοι στις διαδικασίες, προσφέροντας δημιουργική απόλαυση και διασκέδαση.
Το ρακλέτ παραπέμπει τόσο σε ένα σκεύος έμμεσης θερμοκρασίας και πάνω ψήνει υλικά, όπως το ομώνυμο τυρί ρακλέτ και άλλα εδέσματα.
Το φοντύ αποτελεί ένα διαφορετικό σκεύος μέσα στο οποίο σιγοψήνονται διαφορετικά τυριά, αλλά και άλλα αρτύματα και τέλος το τετ ντε μουαν αποτελεί μία τεχνική κοπής του ομώνυμο τυριού σε μικρά μπουκετάκια.
Και οι τρείς τρόποι παρασκευάζονται και σερβίρονται μέσα στα σκεύη τους, γι αυτό κάνει και το σερβίρισμά τους τόσο παρειστικο!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Ελάχιστη Συμμετοχή 7 άτομα Πόντοι ΜΜ: 35
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.