LOW FAT LOW CAL
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Diet
- Ξεχωριστές Γεύσεις
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η ολοένα και μεγαλύτερη τάση να ακολουθούμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, επέφερε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή διατροφή.
Από την τηλεόραση, στην εστίαση, στις συνταγές έως και την καθημερινότητα μας, είμαστε σε μόνιμη αναζήτηση ιδεών για μαγειρέματα με χαμηλότερα λιπαρά και θερμίδες. Ποιος είπε όμως ότι θυσιάζουμε την γεύση στα πιάτα. 3 υλικά που τα μαγειρεύουμε με διαφορετικούς τρόπους, διατηρώντας βιταμίνες, γεύσεις και την δίαιτα μας!
Στο μενού ετοιμάζουμε γαλοπούλα ψητή με «σπαγγέτι» λαχανικών, το πιο νόστιμο φιλέτο ψαριού μαγειρεμένο ποσέ με σπανάκι, αλλά και λαχανικά a la Provencale.
Εκπαιδευτής Chef: Nίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.