MADEMOISELLE ENTREMET
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Basics
- new
- Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Entremet οι Γάλλοι αποκαλούν τα πολυστρωματικά γλυκά που περιέχουν διαφορετικές υφές και σύνθετες γεύσεις. Εμπνευσμένο από τις Παριζιάνες, το Mademoiselle είναι μία υπέροχη τούρτα με genoise στη βάση της, κουλί βατόμουρου-μία μαγειρεμένη σάλτσα φρούτων, bavaroise βανίλιας με κομμάτια βατόμουρου και ζελέ βατόμουρου. Είναι τόσο έντονη η γεύση του βατόμουρου που αναδύει τα γλυκά αρώματα του από μακριά, θυμίζοντας γνωστά αρωματοποιεία στο Παρίσι!
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Ζωγράφος Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.