16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

DINNER FROM FLORENCE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
9/11/2017 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 50€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Νοεμβρίου
  • Εθνική Κουζίνα
  • Επίπεδο Basics
  • new
DINNER FROM FLORENCE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το απόλυτο μενού με γεύσεις από την Φλωρεντία. Η Κουζίνα της περιοχής είναι μέρος της ευρύτερης Τοσκάνης με συνταγές να ποικίλουν από παραδοσιακές σε σύγχρονες. Με 4 βασικά υλικά να εναλλάσσονται στα φαγητά από το ψωμί, στο ελαιόλαδο, στα ψητά κρέατα και τα κυνήγια, η Κουζίνα της Φλωρεντίας είναι αναμφίβολα η Βασίλισσα της Τοσκάνης.  Στο μενού μαγειρεύουμε:
Antipasti με μύδια μαριναρισμένα σε sambucca με τομάτα και  αρωματικό ζωμό με σαφράν
Primi piati με σπαγγέτι χειροποίητο ,κεράσια τοματίνια, pesto βασιλικού και τυρί  πεκορίνο 
Κοτόπουλο marsala γεμιστό με σπανάκι, προσούτο, μοτσααρέλα και  πατάτες σκορδάτες 
Κλασσική πανακότα με σιρόπι εσπεριδοειδών.

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης        Πόντοι ΜΜ :35 

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «DINNER FROM FLORENCE»!