ΣΟΥΠΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ
- Αφιέρωμα Νοεμβρίου
- Επίπεδο Basics
- Παραδοσιακές Συνταγές
- Σε Επανάληψη
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η Εθνική Ελληνική σούπα κατά τις γραφές θεωρείται η σούπα με αυγολέμονο. Πουθενά στον κόσμο δεν φτιάχνουνε με τον Ελληνικό τρόπο αυτή την «περασμένη» σούπα που στηρίζεται στον ζωμό πουλερικών, την σως αυγολέμονο (βελουτέ), στην γεύση των λαχανικών, αλλά και την προσθήκη πατάτας ή ρυζιού. Στο μικροσκόπιο μας κάθε τεχνική που μπορεί να μας δώσει μία γευστική, παχιά σούπα αυγολέμο. Μαθαίνουμε τις βασικές 3 τεχνικές για: αυγολέμονο με άμυλο, αυγολέμονο απλό με κρόκο και λεμόνι και αυγολέμονο ασπρογιάχνι με ελαιόλαδο και αλεύρι. Ένα μάθημα τόσο τεχνικό, όσο και απολαυστικό. 3 πεντανόστιμες συνταγές συνοδεύουν την κλασσική κοτόσουπα και απογειώνουν την γεύση της.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.