ΣΥΚΩΤΑΚΙ
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Κρέας
- Επίπεδο Basics
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Τηγανιτό ή σοτέ, μοσχαρίσιο ή αρνίσιο, μαριναρισμένο ή αρωματισμένο, το συκώτι είναι ένα έδεσμα που σε κάθε του μορφή χαρίζει απίστευτη πολυπλοκότητα. Έχει όμως τα μυστικά του όταν πρόκειται να μαγειρευτεί. Πώς θα αποφύγουμε το πίκρισμα, την βαριά μυρωδιά, το κακό ψήσιμο και τα άχαρα συνοδευτικά για να το μετατρέψουμε σε ένα λαχταριστό, τρυφερό, ντελικάτο πιάτο, αρκετά οικονομικό που μπορεί να δώσει εξαιρετικές ιδέες σε ένα εστιατόριο ή να μαγειρευτεί σπίτι!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.