BAR A LA PLANCHA
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Εθνική Κουζίνα
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Μια απόλυτα κλασσική συνταγή που θα σας μαγέψει! Ο Chef μας υποδέχεται με διάθεση να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό, μια συνταγή με άρωμα από την Ιβηρική χερσόνησο. Φιλετάρουμε βήμα-βήμα το λαυράκι, δημιουργούμε μια πλούσια κρέμα από τσορίθο και ολοκληρώνουμε με καρπάτσιο μανιταριών και σπαράγγια. Ένα απόλυτα τεχνικό μάθημα υψηλής γαστρονομικής αξίας πολύ ιδιαίτερο εξαιτίας των ραφινάτων γεύσεων που θα δημιουργήσουμε, την τεχνική που θα διδαχθούμε αλλά και θα γευτούμε.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.