MΑSTERING THE BRAISE
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Επίπεδο Basics
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Για τους επαγγελματίες, αλλά και αυτούς που απλά αγαπούν τη μαγειρική, η τεχνική braise είναι μια απαραίτητη γνώση- Αργό μαγείρεμα σε σκεπασμένο σκεύος με ζωμό και αρωματική γαρνιτούρα! Με την μέθοδο braise μπορούμε να μαλακώσουμε κρέατα, ιδιαίτερα εκείνα που είναι σκληρά και να προσδώσουμε νοστιμιά που δεν θα μπορούσαμε με άλλον τρόπο. Για αυτό το λόγο κι εμείς ετοιμάσαμε ένα μάθημα που θα μας κάνει να φτάσουμε την τεχνική μας στα ύψη. Μέσα από 2 συνταγές… κοτόπουλο braise με λαχανικά και χοιρινό braise με πουρέ λαχανικών, θα εξελίξουμε τις γνώσεις μας και θα γίνουμε masters!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.